Showbiz

#benjamin button #curious case of #warber brothers #hollywood #bollywood #proces #remake #judecată #warner bros.

Benjamin Button-ul indian, amenintat de Warner Bros.

Studiourile Warner Brothers au amenintat ca vor da in judecata pe oricine intentioneaza sa realizeze un remake dupa pelicula castigatoare a trei premii Oscar - The Curious Case of Benjamin Button - fara permisiunea lor, anunta hollywoodreporter.com.

Anuntul a venit imediat dupa ce o casa de productie de la Bollywood si-a anuntat intentia de a realiza un film in intitulat Action Replay, in care actorul Akshay Kumar ar urma sa interpreteze rolul uni barbat care se naste batran si intinereste o data inaintarea in varsta – idee copiata, evident, din filmul care l-a avut pe Brad Pitt in rolul principal.

"Am decis sa facem public acest avertisment legat de realizarea unui remake neautorizat al filmului The Curious Case of Benjamin Button, sub forma unei aparari a drepturilor detinute de noi asupra productiei", a declarat un purtator de cuvant al companiei Warner Brothers.

Compania sustine ca oricine va incerca sa produca un film cu un scenariu similar, in orice limba, sau cu personaje asemanatoare celor din Benjamin Button , va fi dat in judecata.

Intre Hollywood si Bollwood au ami existat astfel de dispute. Anul trecut, producatorii din India urmau sa realizeze un remake al filmului Jerry Maguire. Tot in 2008, studiourile americane au intentat un proces producatorilor filmului indian Hari Puttar: A Comedy of Terrors, invocand faptul ca titlul este foarte asemanator cu Harry Potter.

Totusi, cazul a fost respins de catre Curtea Suprema din New Delhi deoarece filmele cu Harry Potter sunt “pentru o alta clasa de consumatori care nu vor face confuzie intre Harry Potter si Hari Puttar".


Urmareste trailerul filmului castigator a trei premii Oscar - The Curious Case of Benjamin Button

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea