Showbiz

#diego maradona #tricoul #benicio del toro

Benicio Del Toro va purta tricoul lui Diego Maradona

Benicio Del Toro , pe care l-ati putut vedea recent si in cinematografele de la noi in productia horror The Wolfman , are mari sanse sa poarte tricoul lui Diego Maradona intr-un film biografic bazat pe viata faimosului fotbalist argentinian, scrie showbizspy.com.

Del Toro este favoritul producatorilor pentru a-l juca pe Maradona , celebru pentru golul marcat cu mana in meciul cu Anglia din finala Campionatului Mondial de Fotbal din 1986.

“Povestea lui Maradona este foarte colorata si dramatica ca a oricarui sportiv si de aceea este un foarte bun subiect de film”, a spus o sursa din echipa de productie a proiectului cinematografic.

“A avut o viata foarte dramatica incepand cu copilaria petrecuta in Argentina si pana la statutul de vedeta internationala. Benicio este alegerea logica pentru acest rol, de fapt, intregul proiect depinde participarea sa”, a adaugat aceeasi sursa.

Totusi, exista o problema. Toata lumea stie ca Maradona are putin peste 1,60 m, in timp ce actorul Benicio Del Toro are aproape 1,90m. Oare cum vor rezolva producatorii diferenta de inaltime, daca intr-adevar Del Toro va accepta rolul propus? Momentan nu au fost facute public mai multe detalii despre viitoarea productie biografica.

Urmareste trailerul filmului The Wolfman cu Benicio Del Toro:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea