Showbiz

#supereroi #tropic thunder #comedie #robert downey jr. #ben stiller

Ben Stiller si Robert Downey Jr. - de la soldati la supereroi

Comedia Tropic Thunder este inca lider in box office-ul American, dar actorii Ben Stiller si Robert Downey Jr, protagonistii filmului, s-au gandit deja sa-si uneasca din nou fortele pe marele ecran. Cele doua vedete isi vor imprumuta vocile unor personaje din filmul de animatie Master Mind, informeaza hollywood.com.

Proiectul a luat nastere initial sub forma unui film de actiune , dar Stiller s-a gandit ca ar fi mai interesanta o versiune animata, pe care le-a si propus-o sefilor de la DreamWorks. “Este un scenariu achizitionat de compania mea de productie si care initial era un film de actiune, dar ne-am gandit ca ar merge si un film de animatie . Am aratat proiectul celor de la DreamWorks, le-a placut, iar acum ne aflam deja in pre-productie ”, a spus Ben Stiller.

Robert Downey Jr. va da voce personajului negativ din film, un supererou ticalos . Animatie este construita in jurul confruntarii obisnuite dintre doua personaje cu puteri extraordinare, care lupta in tabere diferite. Nu se cunosc deocamdata alte date privind productia lui Master Mind.

Stiller si Downey Jr. vor ajunge si in salile de cinema din Romania la mijlocul lunii septembrie cu filmul Tropic Thunder.

Urmareste trailerul comediei Tropic Thunder.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea