Showbiz

#comedie #witherspoon #reese #stiller #ben

Ben Stiller si Reese Witherspoon vor juca intr-o comedie romantica

Reese Witherspoon si Ben Stiller vor juca impreuna intr-o noua comedie romantica semnata de Cameron Crowe .

Nu se stiu prea mute detalii despre pelicula, dar stim ca din cele cinci studiouri care au optat pentru drepturile asupra acestui proiect, castigator a fost studioul Columbia.

Columbia Pictures a mai colaborat cu Cameron Crowe pentru filmele Almost Famous si Jerry Maguire, film nominalizat la cinci premii Oscar. Potrivit publicatiei Hollywood, filmarile pentru noua pelicula, al carei nume nu a fost inca stabilit, vor incepe in luna ianuarie a anului viitor.

 

Pana atunci, Ben Stiller poate fi vazut in Tropic Thunder, comedie regizata si produsa chiar de actor si in viitorul Night at the Museum 2 : Escape from the Smithsonian, in care va juca alaturi de Owen Wilson si Steve Coogan.

Ben Stiller va mai produce si va interpreta rolul principal in The Return of King Doug, o adaptare pentru marele ecran a unui roman de benzi desenate, care nici macar nu a aparut inca pe piata.

Cat despre Reese Witherspoon, actrita filmeaza alaturi de Vince Vaughn pentru pelicula Four Christmases , o comedie in care un cuplu se straduieste in noaptea de Craciun sa viziteze cei 4 parinti ai lor divortati.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer O Noapte la Muzeu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea