Showbiz

#actiune #comedie #tropic thunder #ban stiller #robert downey jr.

Ben Stiller: "Ma simt ca un adult pentru prima data"

Vine o vreme cand actorii, pentru a se maturiza, nu vor sa mai respecte reteta care le-a adus faima si, implicit, averea. Este si cazul lui Ben Stiller , cunoscut pentru comedii pentru familie, care acum a regizat si a jucat in , productie ce ironizeaza vedetele si Hollywoodul.

"Ma simt ca un adult pentru prima oara. Nu merita sa faci un film daca nu iti asumi riscuri si nu experimentezi lucruri noi si incitante. Am vrut sa rad de lumea creata in jurul productiilor cu buget mare si de ce se intampla cand oamenii devin faimosi . Toata pelicula e personala si inspirata din experienta mea", a marturisit Ben Stiller.

Filmul prezinta un regizor, care, satul de fitele actorilor de pe platou, ii trimite intr-o jungla periculoasa, lasandu-i sa creada ca totul face parte din scenariu.

Citeste continuarea articolului pe site-ul Antena3

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Tropic Thunder

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea