Showbiz

#ben affleck #jurnalist #articol #time #congo

Ben Affleck - jurnalist de ocazie in Congo

Vedetele de la Hollywood par sa fie din ce in ce mai implicate in diverse cause umanitare si incearca sa-i sensibilizeze pe politicieni prin diferite abordari. Mai nou, actorul Ben Affleck a scris un articol detaliat in revista Time, despre conflictele si criza umanitara din Republica Democrata , incercand astfel sa traga un semnal de alarma asupra problemelor din Africa, scrie accesshollywood.com.

“Calatoresc in Congo din 2007 pentru a invata. a fost de acord sa publice materialul meu de jurnalist amator, dat fiind aceasta criza urgent”, scrie Ben Affleck in articolul sau.

In articol actorul american vorbeste despre conflictul din Congo abordand aspecte etnice, politice si umanitare. Affleck incearca sa atraga atentia lumii asupra problemelor din regiune vorbind despre gruparile militare implicate in conflict si despre liderul Tutsi Laurent Nkunda, pe care vedeta l-a cunoscut personal in timpul vizitelor sale in Congo.

Ben Affleck se va implica si in strangerea de fonduri pentru International Medical Corps in cadrul unui eveniment caritabil ce va avea loc la Los Angeles. Recent, actorul a regizat si un spot umanitar pentru noua campanie UNCHR pentru strangerea de fonduri in beneficial civililor din Congo.

Starul hollywoodian nu este prima vedeta care incearca sa atraga atentia asupra problemelor de pe continentul african. George Clooney si Don Cheadle sprijina cauza refugiatilor din Darfur, Sudan, iar Brad Pitt si Angelina Jolie au facut numeroase vizite in Etiopia in cadrul unor campanii pentru combaterea saraciei si a maladiei SIDA.

Urmareste un scurtmetraj realizat de Ben Affleck pentru campania UNCHR Gimme Shelter si postat pe site-ul Youtube.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea