Showbiz

#ben affleck #comedie #extract #jason bateman #hollywoodland #festival de film #venetia

Ben Affleck - inselat de sotie cu un gigolo

Ben Affleck poarta negocieri pentru a juca un rol in comedia lui Mike Judge, Extract, potrivit variety.com.

Actorul va fi cel mai bun prieten al personajului interpretat de Jason Bateman. Affleck va fi directorul unei fabrici care se confrunta cu probleme la locul de munca, dar si cu destul ghinion in viata personala, avand in vedere ca sotia il inseala cu un gigolo.

Din distributia comediei mai fac parte Clifton Collins Jr., in rolul unui muncitor care sufera un accident de munca si primeste despagubiri importante, Mila Kunis si Kristen Wiig. Filmarile vor incepe saptamana viitoare la Los Angeles.

Printre filmele recente in care joaca Ben Affleck, se numara Hollywoodland si doua proiecte care sunt inca in productie, State of Play si He's Just Not That Into You.

Urmareste trailerul filmului Hollywoodland pentru care Ben Affleck a primit premiul de interpretare la festivalul de la venetia in 2006.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea