Showbiz

#ben affleck #amenda #depasire viteza #politie

Ben Affleck, amendat pentru depasirea vitezei

Ben Affleck are probleme cu politia rutiera, scrie aceshowbiz.com. Actorul a apasat prea tare pe pedala de acceleratie si a fost prins de un agent de circulatie, in timp ce calatorea pe 1 decembrie cu sotia sa, Jennifer Garner.

Cantaretul circula in Santa Monica la volanul automobilului sau Lexus, cand un politist l-a somat sa traga pe dreapta. Agentul nu l-a iertat si l-a amendat pentru depasirea vitezei legale, Affleck circuland cu peste 160 km/h.

Actorul este cunoscut ca fiind un vitezoman . In urma cu doua luni, Ben Affleck a mai primit o amenda dupa ce s-a deplasat pe o autostrada din Georgia cu viteza de 184 km/h.

In alta ordine de idei, Ben Affleck  a declarat de curand ca si-a dori sa filmeze o pelicula despre Republica Democratica Congo , dar nu a gasit sustinere financiara la Hollywood: "Mi-ar placea mult sa fac un film despre Congo; mi-am intrebat partenerii de la Hollywood, dar ei spun ca nimeni nu vrea sa vada un film despre Africa".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea