Showbiz

#franciza #majordom #valet #alfred #the riddler #batman begins #the dar knight

Batman se va lupta cu The Riddler

Actorul Michael Caine a marturisit ca Batman se va lupta cu The Riddler in urmatorul film al francizei, scrie femalefirst.co.uk.

Starul britanic, care l-a interpretat pe Alfred Pennyworth in Batman Begins si The Dark Knight a spus ca noul film din serie "probabil ca il va avea ca personaj negativ pe The Riddler " – un rol interpretat de Jim Carrey in Batman Forever (1995) si la TV de Frank Gorshin, care a murit in 2005.

Potrivit barfelor de la Hollywood, atat Johnny Depp, cat si Eddie Murphy sunt favoriti pentru rolul The Riddler. In ciuda acestor lucruri, Caine a declarat ca al treilea film are un drum lung de parcurs pana va ajunge pe marile ecrane.

Intr-un interviu pentru Collider, actorul a declarat: "Christopher Nolan regizeaza in momentul de fata o pelicula numita Inception, care il va avea pe Leonardo DiCaprio in rolul principal. Asa ca noul Batman mai are de asteptat.”

"Daca vor face un nou film, probabil ca voi fi majordomul. Sper sa mai traiesc pana atunci. Michael Gough, care l-a interpretat pe Alfred inaintea mea, avea 84 de ani.”

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea