Showbiz

#batman #christian bale #arest #londra

Batman a fost arestat la Londra!

Actorul Christian Bale a fost arestat marti la Londra pentru un presupus atac asupra mamei si surorii sale.

Bale le-ar fi lovit pe cele doua femei in timpul unui scandal care s-a petrecut duminica seara in apartamentul acestuia de la un hotel din Londra. Starul, care il intruchipeaza pe intunecatul supererou Batman, se afla in capitala londoneza pentru a asista la premiera filmului The Dark Knight, unde joaca rolul principal.

Christian Bale s-a predat singur autoritatilor britanice in cursul zilei de marti pentru a raspunde acuzatiilor de atac. Un purtator de cuvant al politiei metropolitane a declarat ca un barbat in varsta de 34 de ani a fost arestat in legatura cu atacul asupra celor doua femei.

Actorul a fost insa eliberat patru ore mai tarziu, el negand acuzatiile care i se aduc si insistand asupra faptului ca a fost o problema de familie. Reprezentantul lui Bale a declarat ca acesta nu a fost pus sub acuzare si a cooperat cu autoritarile engleze pentru rezolvarea cazului. Actorul de origine galeza a participat luni seara la premiera ultimului sau film alaturi de membrii familiei sale.

Sa coincida oare arestarea actorului cu imensa campanie de marketing creata in jurul filmului? Sau este doar o " cascadorie " de PR care a mers prea departe? 

Trailer The Dark Knight



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea