Showbiz

#batman #imax #the dark knight

Batman 3 - filmat in intregime in IMAX

Regizorul christopher nolan a dezvaluit ca se gandeste ca cea de-a treia parte a aventurilor lui Batman sa fie filmata in intregime in IMAX , informeaza aceshowbiz.com.

Batman 3 , care va fi continuarea filmului The Dark Knight, va fi filmat in intregime in IMAX. Acest lucru a fost dezvaluit chiar de catre regizorul filmului, Christopher Nolan.

"Cel de-al treilea capitol al filmului Batman va fi filmat in intregime in IMAX. Regizorul Christopher Nolan vrea sa preia si filmul Inception si sa creeze si aici cateva secvente in IMAX", a declarat o sursa.

Asta nu este singura surpriza pe care filmul Batman 3 ne-o pregateste. Se pare ca din distributia filmului va face parte si Megan Fox, care o va interpreta pe Catwoman . Megan Fox nu este singura pe lista actritelor propuse pentru rolul Catwoman. Angelina Jolie si Rachel Weisz sunt si ele propuse pentru acest rol.

Inca de la succesul de box-office al filmului The Dark Knight au existat zvonuri pentru o continuare a seriei Batman.

Regizorul Christopher Nolan se ocupa de alte proiecte. Speculatii exista si in privinta actorului care ii va da viata personajului negativ din Batman 3. Pe lista se afla actori precum Johnny Depp si Angelina Jolie.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea