Showbiz

#alte-genuri

Baniciu isi lanseaza primul Best Of din cariera

Mircea Baniciu lanseaza pe 3 iulie primul volum din colectia "Best Of" in Hard Rock Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 21.00. Intrarea este libera!

Albumul se intituleaza "Esarfa" si este produs de Cat Music. Acesta contine cele mai bune balade ale marelui artist.

Melodii nemuritoare pe un Best Of de exceptie

Creionand prin cantec viata la tara, dragostea, haiducii, soarele, tiganii si vremurile ce se tot schimba, asa cum a facut-o de-a lungul a 4 decenii de activitate muzicala, Mircea Baniciu aduna pe acest album melodii dragi multor generatii cum ar fi: "Cu tine in gand", "Himera", "Amintire", "Esarfa in dar", "Merg mai departe", "Scrisoare de bun ramas" si altele.

Mircea Baniciu este un solist vocal de rezonanta in muzica romaneasca . S-a remarcat in muzica romaneasca la inceputul anilor `70 cand a devenit membru al formatiei rock Phoenix. Dupa fuga colegilor sai din tara in 1977, incepe o cariera solo, timp in care scoate pe piata un EP si 4 albume.

In 1992 a fondat trupa Pasarea Colibri , alaturi de Florian Pittis, Mircea Vintila si Vlady Cnejevici, cu care a cantat zece ani, rastimp in care au aparut pe piata 5 albume si un DVD. In 2002 revine in trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. In toamna anului 2007 paraseste din nou Phoenix pentru a-si continua cariera solo.

Cel de-al 2-lea volum "Best Of", gata in toamna

Acum, Mircea Baniciu ofera numerosilor fani un prim volum al unui "Best Of" memorabil, urmand ca in toamna sa apara si cea de-a 2 parte a unei colectii de muzica rock de calitate.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea