Showbiz

#pop #alte-genuri #concerte #sold-out #stefan banica #craciun #bilete

Banica se vinde ca painea calda

Biletele pentru “Concertul Extraordinar de Craciun” al indragitului muzician Stefan Banica , programat la Sala Palatului din Bucuresti in datele de 10, 11, 12 si 13 decembrie s-au epuizat, informeaza organizatorii concertelor.

La cererea publicului, solicitarile venind din toata tara, organizatorii au mai pus in vanzare biletele pentru inca un spectacol, al cincilea, ce se se va desfasura pe data de 14 decembrie

Desi au fost puse in vanzare cu doar o luna in urma, biletele la primele patru concerte ale lui Stefan Banica s-au vandut ca painea calda, in ciudat crizei economice cu care se confrunta romanii. 

Biletele au preturile cuprinse intre 50 si 120 de lei si se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrul National Bucuresti , Magazinul Muzica, Teatrul Nottara , reteaua magazinelor Diverta si Germanos, reteaua Carrefour si online pe biletedelatati.ro, bilete.ro, blt.ro, vreaubilet .ro, ticketpoint.ro si eventim.ro.
 
Urmareste mai jos o inregistrare video cu Stefan Banica in timpul unuia dintre concertele de Craciun sustinute anul trecut la Sala Palatului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea