Showbiz

#backstreet boys #new kids on the block #turneu

Backstreet Boys si NKOTB pleaca in turneu impreuna?

Doua dintre cele mai populare boy band-uri ale anilor ’90, Backstreet Boys si New Kids on the Block, sunt foarte aproape de a semna un contract pentru un turneu impreuna, scrie musicrooms.net.

Cele doua trupe se afla intr-o etapa de negocieri cu promoterii de la Live Nation Entertainment pentru a porni in 2011 intr-un turneu prin SUA. Turneul ar putea lua startul in martie.

Organizatorii cauta acum o a treia trupa care sa se alature baietilor de la Backstreet Boys si new kids on the block in acest turneu. O posibilitate ar fi cei de la Boyz II Men .

Ideea unui turneu le-a venit organizatorilor dupa ce Backstreet Boys si New Kids on the Block au cantat impreuna "I Want It That Way" in New York in urma cu doua luni, iar reactia fanelor nu s-a lasat asteptata indelung.

Este foarte posibil ca cele doua trupe sa inregistreze chiar o piesa impreuna inainte de a pleca in turneu, insa promoterii de la Live Nation au negat aceste zvonuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea