Showbiz

#twitter #cont #b.u.g. mafia #hip hop

B.U.G. Mafia si-a facut cont pe Twitter

Trupa B.U.G. Mafia a intrat in lumea retelelor de socializare de pe Internet. De ieri, baietii din Pantelimon au cont pe Twitter.
 
Trupa a profitat de aceasta ocazie pentru a anunta urmatoarele sale concerte. Astfel, B.U.G. Mafia va concerta sambata, 27 februarie, in clubul Keops din Petrosani , iar pe 12 martie va sustine un concert in Turabo Society Club din Capitala.

Trupa B.U.G. Mafia are planuri mari pentru 2010. Intr-un interviu acordat pentru Libertatea la finele anului trecut, Tataee , membru si totodata manager al B.U.G. Mafia, declara ca in acest an trupa va reveni in forta nu cu unul, ci cu doua albume. 

Un disc va avea o structura normala, asemanatoare cu materialele discografice scoase de Mafia in trecut, in vreme ce despre materialul cu numarul doi Tataee spune ca va fi “ceva total diferit”. Ambele albume urmeaza sa apara in cea de-a doua parte a lui 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea