Showbiz

#rock #pop #electro #alte-genuri #nominalizare #b`estfest #uk festival awards

B’Estfest intra in cursa “Oscarurilor” festivalurilor

Festivalul B’Estfest 2009 a fost inscris pe lista nominalizarilor la titlul de „Cel mai bun festival international ” (Best Overseas Festival) in cadrul mult ravnitelor UK Festival Awards , considerate „Oscarurile” industriei festivalurilor de muzica.

B’Estfest este singurul festival din Romania inscris in competitie, la aceeasi categorie fiind nominalizate si cateva dintre cele mai cunoscute evenimente de acelasi gen din Europa printre care se numara si Rock Im Park (Germania), MELT! (Germania), Exit Festival (Serbia), Benicassim (Spania), Pinkpop (Olanda) si Roskilde (Danemarca).

Cei care doresc sa voteze cele mai bune festivaluri din 2009 o pot face accesand pagina de web www.festivalawards.com, pentru fanii B’Estfest posibilitatea de a vota fiind disponibila pe site-ul oficial al evenimentului. Toti votantii vor fi inscrisi automat intr-un concurs ale carui premii constau in invitatii la editiile de anul viitor ale festivalurilor castigatoare.

Pe 14 octombrie va fi anuntata lista primelor zece festivaluri ramase in concurs, urmand ca votarea sa continue pana pe 4 noiembrie. Castigatorii fiecarei categorii vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii impresionante care va avea loc pe data de 19 noiembrie la Domul O2 din Londra.
 
Editia din acest an a B’Estfest-ului s-a desfasurat pe parcursul a cinci zile, intre 1 - 5 iulie. Printre numele care au concertat la B’Estfest 2009 s-au numarat The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea