Showbiz

#the dark knight #joker #testament #avere #mostenire #heath ledger

Averea lui Heath Ledger ii revine fiicei lui

Familia regretatului actor Heath Ledger a decis ca toata averea artistului sa ii revina fiicei acestuia in varsta de doi ani, informeaza ziarul News Ltd.

va fi unica mostenitoare a averii artistului, estimata la 16,6 milioane de dolari. Heath Ledger i-a numit prin testamentul redactat in 2003 pe parintii si pe sora sa beneficiari ai averii.

Documentul a fost realizat inainte de nasterea fiicei sale. Tatal lui Ledger a vrut sa puna capat tutror speculatiilor din presa si a declarat ca micuta va mosteni intreaga avere.

In 2003, cand a fost scris, testamentul actorului continea suma de 145.000 de dolari australieni, dar, la ora actuala, averea este estimata la circa 16.6 milioane de dolari.

Heath Ledger a murit pe 22 ianuarie, la varsta de 28 de ani. Medicii legisti au stabilit ca moartea actorului a survenit accidental din cauza unei intoxicatii provocate de efectele combinate a sase medicamente.

Pe 18 iulie 2008 a fost lansat in Statele Unite ultimul film al actorului, The Dark Knight, cea mai recenta parte a francizei de succes Batman. In acest film, criticii au laudat foarte mult rpestatia lui Heath in rolul maleficului Joker .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea