Showbiz

#lungmetraj #animatie #the simpsons

Aventurile Familiei Simpsons continua intr-un nou film

Matt Groening, creatorul celebrelor desene Familia Simpson a anuntat oficial ca va exista un al doilea lungmetraj ai carui protagonisti vor fi cele cinci personaje binecunoscute: Homer, Marge, Bart, Lisa si micuta Maggie.

Groening s-a hotarat sa faca un al doilea film cu aventurile Simpsonilor dupa succesul pe care primul lungmetraj l-a inregistrat anul trecut. Pelicula animata a incasat jumatate de miliard de dolari la nivel mondial, iar fanii asteapta nerabdatori o continuare. Totusi Matt Groening a admis ca cel de-al doilea film nu va iesi pe ecrane prea curand.

"Vom incepe lucrul la al doilea film, dar nu exista inca o data stabilita. La primul am lucrat patru ani, tocmai pentru ca nu ne place sa lucram sub presiune. Dar il vom face cu siguranta", a afirmat Groening.

The Simpsons Movie a fost lansat in 2007 si a marcat cea de-a 20-a aniversare a serialului de comedie. De la lansarea sa in 1987, serialul a castigat numeroase premii si distinctii , printre care 23 de trofee Emmy si titlul de Cel mai bun serial al secolului 20, acordat de revista Time .

Trailer The Simpsons Movie



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea