Showbiz

#avatar #international #incasari #box office

Avatar cucereste box-office-ul international

Cum era de asteptat, filmul lui James Cameron , Avatar , se afla pe primul loc in clasamentul incasarilor internationale de la sfarsitul saptamanii trecute.

Lansat in premiera mondiala vineri, 18 decembrie, Avatar a obtinut in primul weekend de rulare pe marile ecrane  232 de milioane de dolari, fiind unul dintre cele mai bune debuturi cinematografice din istorie.

Distribuitorii filmului se asteapta ca si in urmatoarele saptamani Avatar sa domine box-office-ul international. “Am avut un inceput foarte bun. Am avut distribuire in 106 tari si am fost numarul 1 in toate”, a spus Paul Hanneman, co-presedintele Fox.

Pe locul al doilea in clasamentul incasarilor de peste ocean a ajuns animatia The Princess and the Frog, iar pe pozitia a treia s-a mentinut drama The Blind Side cu Sandra Bullock in rolul unei mame adoptive. Pelicula a generat incasari de aproape 165 de milioane de dolari, iar Bullock a primit deja o nominalizare la Globurile de Aur pentru prestatia din aceasta productie.

Pe pozitia a patra in box-office-ul american s-a clasat comedia Did You Hear About the Morgans? cu Sarah Jessica Parker si Hugh Grant, iar pe locul cinci a coborat, dupa patru saptamani, The Twilight Saga: New Moon, ale carui incasari se apropie de 275 de milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea