Showbiz

Au inceput inscrierile la Festivalul Anim'est

Au inceput inscrierile la cea de-a treia editie a Festivalului International de Animatie Anim'est, care se va desfasura intre 3-12 octombrie la Bucuresti. Productiile pot fi inscrise in competitie pana pe 20 iulie, conform Asociatiei Estenest, organizatorul evenimentului.

In competitie pot fi inscrise scurtmetraje , lungmetraje, videoclipuri si clipuri publicitare, dar si filme studentesti, fara taxa de inscriere. Productiile inscrise in competitia de anul acesta vor concura in urmatoarele sectiuni: Film de scurtmetraj, Film de lungmetraj, Videoclip si spot publicitar , Film creat de studenti si o sectiune Mozaic, ce va contine filme in retrospectiva si omagiu. Toate filmele vor fi proiectate cel putin de trei ori in timpul festivalului.

Juriul va fi desemnat de catre comitetul de organizare a festivalului, care va acorda premiul juriului sau Trofeul Anim'est, in valoare de 1.500 de euro si premii pentru Cel mai bun film de scurtmetraj, Cel mai bun film de lungmetraj, Cel mai bun film realizat de studenti, Cel mai bun videoclip/spot publicitar si Cel mai bun film romanesc de scurtmetraj. Va fi acordat, de asemenea, si un premiu din partea publicului.

Printre filmele care au fost proiectate la editia de anul trecut a Festivalului de animatie Anim'est s-au numarat Arthur et les Minimoys si Aventurile lui Piccolo si Saxo, primul film romanesc de animatie 3D , realizat in colaborare cu producatori francezi. 

Trailer Aventurile lui Piccolo si Saxo


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea