Showbiz

#electro #trance #dj #atb #muzica #concert #romania #martie 2009 #bucuresti

ATB revine in Romania

ATB concerteaza in Romania. Celebrul DJ, pe numele sau real Andre Tanneberger, va sustine un concert pe 6 martie, in clubul Obsession din Cluj-Napoca, urmand ca pe 7 martie sa mixeze in clubul Kristal Glam din capitala.

Germanul Andre Tanneberger si-a inceput cariera muzicala in domeniul muzicii electronice la inceputul anului 1993, prin fondarea formatiei Sequential One.

In 1998, dupa ce si-a fundamentat pozitia pe harta muzicala internationala, Andre s-a hotarat sa-si inceapa cariera solo, ajungandu-se astfel la proiectul ATB.

Tanneberger a cucerit inimile ascultatorilor de muzica trance prin hituri precum „9PM (Till I Come)” sau „Don`t stop”. Desi au trecut aproape 10 ani de la lansarea piesei 9PM (Till I Come), materialul mai este inca difuzat si ascultat de mii de oameni, ceea ce-i confirma prima pozitie in topul pieselor trance din Marea Britanie din toate timpurile.

De asemenea si melodiile „Don`t stop” sau „Killer” au fost primite cu entuziasm de publicul international, acestea clasandu-se pe locul 3, respectiv locul 4 in acelasi top, fiind vandute in aproape 300.000 de copii fiecare.

In 2000, ATB a scos pe piata cel de-a 2 lea album de studio, „Two Worlds”, ce s-a bucurat de un succes rasunator si asta pentru ca a reusit sa imbie atat stilul agresiv al muzicii trance, cat si pe cel melodios, prin 2 discuri: „The World of Movement” si „The Relaxing World”.

In 2002 Andre scoate pe piata cel de-al 3-lea material discografic, intitulat „Dedicated”, material cu puternice influente sentimentale, hiturile precum „Hold You”, „You`re not alone” etc, fiind dedicate tragediei din 11 septembrie 2001 petrecute in Statele Unite.

ATB nu este nici pe departe la prima vizita in tara noastra. Artistul de origine germana a incantat publicul roman cu sound-urile sale originale in repetate randuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea