Showbiz

#actor #ashton kutcher #adulter #demi moore

Ashton Kutcher, acuzat din nou ca a inselat-o pe Demi Moore

Revista americana Star publica o noua poveste in care il acuza pe Ashton Kutcher ca ar fi inselat-o pe Demi Moore pentru a doua oara. Din nou, Ashton neaga, scrie The Huffington Post.

In urma cu doua saptamani, Star a publicat un articol in care Kutcher era acuzat ca se saruta de zor cu o blonda intr-un restaurant. Atunci Ashton s-a aparat folosindu-se Twitter, acuzand la randul sau revista Star ca a inventat toata povestea.

“Consider faptul ca Star sustine ca mi-am inselat nevasta drept defaimare . Sper ca avocatii mei sunt de acord cu asta”, a scris Kutcher pe contul de Twitter, luandu-i apoi in vizor pe editorii de la Star. “Faptul ca scrieti fictiune nu inseamna ca promovati libertatea presei .”

Acum insa, actorul este din nou sub focul acuzatiilor de adulter, dupa ce o bruneta de 21 de ani, pe numele ei Brittney Jones, a povestit celor de la Star ca l-a intalnit pe .

Dupa jocul de bowling , Ashton si Brittney au facut schimb de numere de telefon si au inceput sa se intalneasca, aventura lor culminind cu o partida de sex pe canapeaua actorului. Totul s-a petrecut cand Demi era plecata din oras cu filmarile. 

“Este un amant minunat, foarte amabil si dragut”, a spus tanara. “A fost ceva special pentru mine. A fost foarte tandru, nu a fost doar un act sexual”, s-a mai laudat Brittney.

Tabara lui Ashton neaga si de aceasta data toate acuzatiile printr-un comunicat de presa publicat un Us Weekly: “Revista Star continua sa publice minciuni despre Ashton Kutcher si alte celebritati. Nu este nici prima nici ultima data cand fac acest lucru”, a afirmat avocatul actorului.

Demi  nu a avut pana acum nicio reactie la aceste acuzatii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea