Showbiz

#rock

Artmania Festival 2008: sosesc primele trupe

Agua de Annique, Tiamat si Lacrimosa, trupele straine ce vor participa la festivalul Artmania de week-end-ul acesta sunt asteptati sa soseasca la Sibiu, locul orgainzarii evenimentului.

Astfel membrii trupelor Agua de Annique, Tiamat si Lacrimosa sunt asteptati in cursul zilei de joi la Sibiu, pentru ca vineri, de la primele ore ale diminetii sa inceapa probele de sunet, la Pavilionul 2007. Trupa va sosi vineri, iar Atrocity si Leaves Eyes, sambata.

Artistii vor fi cazati la un hotel de 4 stele situat in aproprierea Pavilionului 2007. Acestia si-au exprimat dorinta de a se plimba prin Sibiu, fiind impresionati de fotografiile cu acest oras.

Hotel de 4 stele, legume si salate

In ceea ce priveste cerintele culinare ale trupelor, acestea nu au fost deloc exagerate. Astfel, in meniul artistilor se vor afla multe fructe, legume si salate, dar si mezeluri si branzeturi, batoane de , bomboane, unt de arahide , cereale sau iaurturi.

In plus, artistii straini au cerut multa apa, sucuri si bere, dar si vodca, vin alb si rosu, whisky si sampanie. Pentru cabine, trupele Tiamat si Lacrimosa au cerut doua oglinzi de dimensiuni mari.

O parte din artisti sunt vegetarieni si au cerut mancare fara carne, in schimb, majoritatea membrilor trupelor doresc sa guste din mancarea traditionala romaneasca, dar si sa bea bere locala.

Solista de la Agua de Annique, insotita de baiatul ei de 4 ani 

Solista de la Agua de Annique, Anneke van Giersbergen (recunoscuta pentru vocea de la The Gathering) va veni insotita de baietelul ei de 4 ani, aceasta neputand sa se desparta de fiul ei nici macar pentru 2 zile.

In total, la Artmania Festival 2008 vor participa 42 de artisti si tehnicieni de peste hotare, cei din urma incepand pregatirile si probele de sunet vineri dimineata.

Festivalul Artmania 2008 va incepe in data de 18 iulie, cand trupele Agua de Annique, Tiamat si Lacrimosa vor sustine concerte extraordinare pe scena din Pavilionul 2007, situat in centrul istoric al Sibiului.

Cea de-a doua zi a festivalului va culmina cu recitalurile sustinute de Leaves' Eyes, Atrocity si Gamma Ray . La editia din acest an sunt invitate trupele romanesti Frozen Dusk, Sincarnate si Bucium pentru ziua de vineri si Nexus, Avatar si Negura Bunget pentru sambata.

70.000 watti si 16 proiectoare cu cap mobil la Artmania Festival

Sunetul va avea o putere de 70.000 watti, vor fi folosite peste 80 de proiectoare conventionale de lumina si 16 proiectoare inteligente cu cap mobil (moving heads). Scena va fi configurata la dimensiunile optime pentru ca vizibilitatea din public sa fie perfecta, avand dimnesiunea de aproximativ 15 metri latime si 12 metri adancime.

Tiamat, Lacrimosa si Gamma Ray vor canta cate o ora si jumatate fiecare, iar Agua de Annique, Leaves' Eyes si Atrocity vor concerta cate o ora fiecare. Romanii de la Negura Bunget vor avea un recital de 40 de minute, iar restul formatiilor romanesti vor sustine concerte de cate jumatate de ora.

Cei care se grabesc inca mai pot gasi bilete pentru Artmania Festival 2008 in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro. Un bilet pentru ziua de vineri, 18 iulie, va costa 70 lei, iar pentru sambata, 19 iulie, tot 70 lei. Doritorii pot achizitiona si abonamente pentru ambele zile de concerte din cadrul festivalului, la pretul de 120 lei.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea