INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Showbiz

Artiştii romani cantă contra SIDA

Artişti şi trupe mari din Romania s-au implicat într-un amplu proiect , menit să înlăture discriminarea şi stigmatizarea persoanelor seropozitive. Piesa "Love Still Runs Free", compusă de fostul solist al trupei Boney M , Brad Vee Johnson, este interpretată de Alexandra Ungureanu , Andra, Cristina de la Impact, Emanuel, Mihaela Mihai , Mihai Onilă, Mihai Trăistariu, Nico, Paula Seling , corul suedez "One Voice" şi Brad Vee Johnson. Single-ul radio va fi imnul megaspectacolului din 14 septembrie, de la Sala Polivalentă. O parte din beneficiile obţinute din vanzarea discului vor fi donate organizaţiilor care se ocupă de ajutorarea copiilor suferinzi şi a familiilor lor. Pe langă acest imn, vor fi incluse şi melodii consacrate ale celor mai cunoscuţi interpreţi şi trupe de la noi. Lista artiştilor care vor canta la concertul stil "Live Aid" se completează în fiecare zi cu nume noi. şi-au mai anunţat prezenţa Loredana şi Taraful din Clejani, Paraziţii, Proconsul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea