Showbiz

#arnold schwarzenegger #glume #mel gibson

Arnold Schwarzenegger face glume pe seama lui Mel Gibson

Dupa publicarea inregistrarilor cu iesirile sale violente, Mel Gibson a ajuns de rasul lumii . Pana si guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger face glume pe seama actorului australian.

In timpul unei sedinte de lucru de miercuri, 21 iulie, Arnold l-a comparat pe Mel cu scurgerea de petrol din Golgul Mexic, scrie Associated Press. Schwarzenegger a spus ca in timp ce BP (compania petroliera responsabila cu poluarea golfului) pare sa fi stapanit scurgerea petrolului, nimeni nu-l poate stapani pe Mel Gibson.

Si cum o gluma nu vine niciodata singura, Arnold a vrut sa demonstreze ca are umor si a continuat sa rada de Gibson si convorbirile sale telefonice inregistrate de fosta iubita , Oksana Grigorieva , adaugand: “Toata lumea sa-si inchida telefoanele, asteptam sa ne sune Mel Gibson”.

Intrebat ce parere are despre glumele guvernatorului de California, reprezentantul lui Gibson a declarat ca ii pare bine ca Arnold inca are simtul umorului, semn ca ar fi cazul sa se intoarca in showbiz.

Intre timp, scandalul Gibson-Grigorieva continua sa tina primele pagini ale tabloidelor care descopera zilnic o noua inregistrare cu izbucnirile agresive ale vedetei din Lethal Weapon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea