Showbiz

#electro #dj #top #armin van buuren #clasament #muzica

Armin Van Buuren, cel mai bun DJ din lume


armin van buuren a fost desemnat, al 2-lea an consecutiv, cel mai bun DJ din lume. Evenimentul s-a petrecut pe 29 octombrie 2008 .

Talentatul DJ a fost nelipsit din topul 100 al celor mai buni DJ-i, incepand cu 2001, cand s-a lansat pe piata muzicala de profil, pana in prezent. Van Buuren a pornit de pe pozitia 27 si a ajuns intr-un timp relativ scurt sa domine acest clasamentul intocmit de djmag.com.

Armin van Buuren este unul dintre cei mai buni din Dj din zona muzicii trance , fiind totodata si un valoros producator de muzica. Acesta a cucerit publicul datorita prestatiilor live si a materialelor discografice electrizante.

Pana in prezent artistul a scos 4 albume de studio: „76” (2003), „Shivers” (2005), „10 Years” (2006) si „Imagine” (2008). In prezent, Armin modereaza o emisiune radiofonica, „A State of Trance” care aduna saptamanal 25 milioane de ascultatori.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea