Showbiz

#ani #film #bun #apocalypse now #30%

Apocalypse Now - cel mai bun film al ultimilor 30 de ani

Cei mai important critici de film au votat pelicula regizata de Francis Ford Coppola , Apocalypse Now , drept cel mai bun film al ultimilor 30 de ani, scrie Female First.

Drama de razboi realizata in 1979, cu Marlon Brandon si Martin Sheen in rolurile principale, a ocupat prima pozitie intr-un clasament intocmit de London Film Critics’ Circle. Distins cu Palme D’Or, trei Globuri de Aur si doua premii Oscar, Apocalypse Now a surclasat filmul lui Steven Spielberg, Schindler’s List, care a ocupat locul doi in clasamentul criticilor.

London Film Critics’ Circle este cea mai veche organizatie a criticilor de film din lume, fiind infiintata in 1980. In top 5 al celor mai bune filme ale ultimilor 30 de ani, au mai fost incluse peliculele: The Lives of Others, Unforgiven si Brokeback Mountain.

“Sunt incantat ca un film atat de puternic si minunat ca Apocalypse Now a castigat din nou admiriatia criticilor. Filmului lui Coppola, care transmite clar un mesaj anti-razboi si uimeste prin interpretarile magnifice ale actorilor si tehnicile de filmare inovative, a trecut testul timpului, fiind la fel de relevant pentru criticii de azi ca si acum 30 de ani cand a fost realizat”, a spus Jason Solomons, presedintele organizatiei London Film Critics’ Circle.

Cea de-a 30-a editie a premiilor oferite de London Film Critics’ Circle va avea loc pe 18 februarie la Londra.

Urmareste trailerul filmului Apocalypse Now:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea