Showbiz

#alte-genuri #gotan project #pret #bilete #42 lei #105 lei #concert bucuresti

Apar biletele la concertul Gotan Project

 
Biletele pentru concertul gotan Project vor fi puse in vanzare incepand cu data de 1 noiembrie. Preturile biletelor variaza intre 42 si 105 lei .

Trupa Gotan Project va concerta la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 27 noiembrie, in cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical “ Viata e frumoasa ”. Gotan Project nu este prima intalnire cu publicul roman. Trupa a mai sustinut un recital la Bucuresti in urma cu 2 ani.

Grupul Gotan Project s-a format in 1999 la Paris in urmatoarea componenta: Christoph H. MüllerEduardo Makaroff (suedez), (argentinian), Cohen Solal (francez). Gotan Project a ales sa-si concentreze atentia asupra tango-ului, adaugandu-i elemente din muzica electronica.

Pana in prezent trupa a lansat 4 materiale discografice. Cantecul “Santa Maria (del Buen Ayre)” a fost ales drept tema principala a filmului “Shall we dance” ( 2004), ce i-a avut in rolurile principale pe Richard Gere si Jennifer Lopez.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea