Showbiz

#antract #premiu #rock

Antract - premiu de excelenta pentru intreaga activitate

Membrii formatiei Antract vor primi premiul de excelenta pentru intreaga activitate in cadrul unei ceremonii ce va avea loc azi in Aula  Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

"Sunt placut surprins sa primesc acest premiu din partea Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Este o recunoastere a muncii depuse in toti acesti 25 de ani de activitate pe marea scena a muzicii rock romanesti si cred ca acum avem un motiv in plus sa credem ca muzica noastra este un liant intre generatii. Acest premiu vine si intr-un moment oportun din cariera formatiei Antract, mai ales ca de curand am lansat pe piata albumul aniversar “Antract Live 25” care contine cele mai cunoscute piese ale grupului, de la inceputuri si pana in prezent", a declarat Bobita Catusanu, lider si membru fondator Antract.

Antract va sarbatori cei 25 de ani activitate cu ocazia unui concert programat sa aiba loc pe data de 8 aprilie la The Silver Church Club din Bucuresti.

Antract promite fanilos un show din care nu vor lipsi melodii ca:  “ Taci mai femeie”, “Esti frumoasa”, ” M-am obisnuit”, “ Inima mea ”.

Antract - " Carciumareasa " 



Antract - "M-am obisnuit"

Antract - "Inima mea" 



Antract - "Te-am iubit"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea