Showbiz

#antonio banderas #pedro almodovar #film #horror

Antonio Banderas si Pedro Almodovar fac un film horror

Dupa 20 de ani de la primul film la care au colaborat, Tie Me Up! Tie Me Down!, antonio banderas si regizorul Pedro Almodovar vor lucra din nou impreuna, scrie The Hollywood Reporter.

Noul proiect al celor doi este un horror intitulat la piel que habito (The Skin I Live In) si este o ecranizare a romanului Mygale de Thierry Jonquet. Filmul are in prim plan un chirurg estetician care se razbuna intr-un mod groaznic pe cel care i-a violat fata.

“Este greu de spus in ce gen se incadreaza, desi este foarte aproape de horror. Este un gen pe care nu l-am mai abordat pana acum si nu voi respecta nicio regula. Va fi cel mai violent film al meu, iar personajul lui Banderas este extrem de brutal”, a spus Pedro Almodovar.

Initial, acest proiect ar fi trebuit sa-i aduca impreuna pe ecran pe Antonio Banderas si Penelope Cruz in 2002, insa dupa ce Almodovar a rescris scenariul si-a dat seama ca nu are un rol si pentru Cruz, chiar daca actrita a fost muza din ultimii sase ani a regizorului spaniol.

Filmarile la horror-ul La piel que habito vor incepe in aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea