Showbiz

#fuge #filme #tom cruise

Anti-stirea zilei: De ce fuge Tom Cruise in filme? (VIDEO)

V-ati intrebat vreodata de ce Tom in fiecare in care joaca? Am incercat sa-mi amintesc si de filme in care actorul paseste cumintel si nu alearga ca o suricata pe steroizi , dar, oops, nu-mi vine niciunul in minte.

Dupa un rewind indelungat prin Born on the 4th of July , The Firm, seria Mission Impossible, Jerry Maguire, Vanilla Sky, War of the Worlds, Collateral si …toate celelalte, tot am ramas cu un semn de intrebare: De ce/cine fuge Tom Cruise in toate filmele in care joaca? O fi avand vreo clauza in contract?

Intr-un interviu recent, Tom insusi se confeaza si explica faptul ca totusi nu ii place sa alerge cu pletele in vant ca intr-o reclama la sampon anti- matreata pusa pe repeat. Dar nu are ce face, e pur si simplu prea rapid!

Cruise a spus ca uraste sa traga multe duble atunci cand trebuie sa alerge…dramatic (cuvintele lui) pentru ca echipa de filmare nu poate tine pasul cu el. “Nu e nimic mai rau decat sa alergi ca un disperat si apoi sa-ti spuna ca au uitat sa filmeze”, s-a plans actorul din Knight and Day.

“Sau unoeri sa spuna: Hei, Tom, nu am focalizat bine in dubla aia. Ori: Hei, Cruise , alearga din nou, amice. Nu e ceva ce vrei sa auzi”, a mai explicat Tom.

De fapt, daca Tom nu si-a dat seama de ce alearga, ii spunem noi: ca sa-si amuze colegii de platou. Mai jos poti vedea un colaj din mai multe filme in care Tom Cruise alearga mult mai bine decat joaca. Run, Tom, run!


 
Sursa video: Youtube.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea