Showbiz

Anthony Hopkins si Gwyneth Paltrow - in adaptarea piesei "Regele Lear"

, Gwyneth Paltrow si Keira Knightley vor juca intr-o noua adaptare cinematografica a tragediei shakespeariene /Regele , potrivit unui anunt facut la Festivalul de la Cannes de producatorii filmului.

Keira Knightley va interpreta rolul Cordeliei, mezina regelui, care va fi portretizat de Sir Anthony Hopkins, iar Gwyneth Paltrow va juca rolul lui Regan, fiica mijlocie si tradatoare a regelui Lear . Nu se stie inca cine va prelua rolul lui Goneril, fiica cea mai mare a regelui.

Filmul va fi unul cu buget redus, de doar 35 de milioane de dolari, si va contine scene de lupta epice, potrivit producatorilor. Scrisa intre 1603 si 1606, Regele Lear este una dintre cele mai ecranizate piese shakespeariene, cea mai cunoscuta adaptare a piesei fiind cea cu Laurence Olivier in rolul regelui.

Pe Anthony Hopkins l-ati vazut recent in Beowulf, iar Gwyneth Paltrow joaca in blockbuster-ul Iron Man, care a fost lansat de curand si in cinematografele din Romania.

Trailer Iron Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea