INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Showbiz

"Anonimul" la Bucuresti

În sfarşitul de săptămană 6-8 octomrie, Fundaţia " Anonimul " organizează, la cinematograful bucureştean "Studio", retrospectiva filmelor premiate la Festivalul Internaţional de Film Independent "Anonimul", desfăşurat între 14 şi 19 august la Sfantu Gheorghe. În afara producţiilor de lungmetraj "The Iceberg" (laureat cu Premiul Special al Juriului şi cu Premiul Publicului), "Legături Bolnăvicioase" (premiat pentru prestaţia actriţelor Maria Popistaşu şi Ioana Barbu), " Offside " (premiat pentru "Cea mai bună regie") şi a caştigătorului Trofeului Festivalului, precum şi a premiului pentru "Cea mai bună imagine", pelicula marocană " Heaven's Doors ", în cadrul retrospectivei vor fi difuzate şi scurtmetrajele de ficţiune şi animaţie premiate. Un program special va fi cel dedicat memoriei lui Cristian Nemescu şi Andrei Toncu , care programează cinci filme de scurtmetraj realizate de cei doi în intervalul 2000-2006. Scurtmetrajele romaneşti difuzate în competiţia oficială vor fi difuzate, de asemenea, într-un program dedicat. Retrospectiva "Anonimul" va începe vineri, la ora 17.30, cu proiecţia programului de scurtmetraje Cristian Nemescu şi Andrei Toncu şi se va încheia dumincă, 9 octombrie, la ora 20.00 cu difuzarea filmului "Heaven's Doors". Elevii ;i studenţii vor avea intrarea gratuită. Ediţia 2007 a Festivalului va avea loc între 13 şi 17 august 2007, la Sfantu Gheorghe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea