Showbiz

#dolari #200 de milioane #contract pre-nuptial #brad pitt #angelina jolie

Angelina si Brad - contract pre-nuptial de 200 de milioane de dolari?

Angelina Jolie neaga zvonurile potrivit carora a intocmit un impreuna cu Brad Pitt. Mai mult presa a speculeaza ca suma despre care se vorbeste in acest contract s-ar ridica la 200 de milioane de dolari, informeaza nowmagazine.com.

Presa americana a lansat zvonul ca cei doi actori au facut un contract pre-nuptial , desi nu sunt casatoriti inca, care stipuleaza cum se vor imparti bunurile, proprietatile si custodia celor sase copii in eventualitatea unei viitoare despartiri a cuplului Jolie-Pitt.

Un reprezentant al actritei a negat insa aceste speculatii, precum si zvonurile unei apropiate nunti a cuplului Brangelina . Totusi, Brad a declarat recent ca vor face acest pas “daca va fi important pentru copii”. “Aceste zvonuri sunt complet false”, a declarat o sursa din anturajul celor doua vedete.

Pana la casatorie insa, pentru rolurile lor din The Curious Case of Benjamin Button si, respectiv, Changeling.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button cu Brad Pitt in rolul principal.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea