Showbiz

#angelina jolie #catwoman #femeia pisica #batman #cavalerul negru

Angelina Jolie vrea sa fie Femeia Pisica

Actrita Angelina Jolie, care a nascut gemeni la inceputul acestei luni, doreste sa o interpreteze pe in viitoarea pelicula a francizei Batman , informeaza telegraph.co.uk.

, pentru a se asigura ca va primi rolul. Vedeta are toate sansele sa intruchipeze seducatorul personaj. Jolie detine calitatile necesare acestui rol: este extrem de populara in randul femeilor dar, in acelasi timp, are un trecut intunecat, asemenea celebrului personaj.

Julie Newmar, cea care a interpretat rolul Femeii Pisica in serialul de televiziune Batman din anii '60 , crede ca actrita ar fi o alegere foarte buna pentru acest rol. "Angelina Jolie ar putea obtine rolul cu usurinta. Prietenii mei din breasla mi-au spus ca ea a discutat deja despre acest rol. Inteleg de ce i-a starnit interesul acest rol. Catwoman este singura dragoste adevarata a lui Batman", a declarat actrita, in varsta de 74 de ani.

Catwoman a aparut pentru prima data in benzile desenate Batman, drept o adversara a acestuia. Incepand cu anii '90, personajul si-a mai pierdut din trasaturile de raufacatoare, transformandu-se intr-o anti- eroina .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului , aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Catwoman

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea