Showbiz

#brad pitt #angelina jolie #romania #copil #adoptie

Angelina Jolie vrea sa adopte un orfan din Romania

Angelina Jolie si Brad Pitt isi doresc sa adopte un copil din Romania.

Potrivit ziarului Libertatea, cei doi, care au decis de curand sa-si mareasca familia cu inca un membru, au luat calcul infierea unui copil roman, dupa ce au discutat cu doctorul Ronald Federici, consilierul personal in materie de adoptii al Angelinei Jolie.

Ronald Federici este totodata si presedintele Organizatiei “Care for children international”. Federici a aratat un interes deosebit fata de copiii orfani din Europa de Est, in special cei din tara noastra, el reusind sa realizeze peste 1.000 de adoptii din aceasta parte a continentului. De altfel, Federici insusi a infiat doi copii din Romania.

Demersul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt este deocamdata blocat de actuala legislatie romaneasca referitoare la regimul adoptiilor. Astfel, de la 1 ianuarie 2005 a intrat in vigoare o lege care restrictioneaza adoptiile internationale.

Angelina Jolie si Brad Pitt au sase copii: trei adoptati si trei biologici (Shiloh Nouvel si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline). Angelina Jolie a adoptat primul copil, pe Maddox, din Cambodgia , in martie 2002.  Apoi, vedeta a mai infiat-o pe Zahara Marley, din Etiopia , in 2005. Doi ani mai tarziu, actrita l-a adoptat pe Pax Thien, un baietel din Thailanda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea