Showbiz

#adoptie #angelina jolie #fetita #brad pitt #haiti

Angelina Jolie vrea sa adopte o fetita din Haiti

Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa adopte o fetita de patru  ani din Haiti , al carei nume este Leah.

Micuta si-a pierdut intreaga familie in cutremurul care a devastat Haiti la inceputul anului trecut.

Angelina si Brad au vazut-o pentru prima oara pe Leah in februarie 2010. Presa intenationala relateaza ca Leah va trebui sa ii viziteze pe cei doi si sa-i cunoasca pe copiii lor, inainte ca adoptia sa fie aprobata, in a doua parte a anului.

"Avocatii Angelinei au luat legatura cu autoritatile pentru a obtine acordul acestora ca Leah sa poata veni in America, macar pentru cateva zile. Aceasta este procedura standard, practic ei trebuie sa se asigure ca fetita se poate adapta", a declarat o sursa pentru Daily Mirror.

Angelina Jolie si Brad Pitt au sase copii: trei adoptati si trei biologici ( Shiloh Nouvel si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline). Angelina Jolie a adoptat primul copil, pe Maddox , din Cambodgia , in martie 2002.  Apoi, vedeta a mai infiat-o pe Zahara Marley, din Etiopia , in 2005. Doi ani mai tarziu, actrita l-a adoptat pe Pax Thien, un baietel din Thailanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea