Showbiz

Angelina Jolie vrea in Sin City 2

Actrita Angelina Jolie, care in curand va deveni din nou mama, este foarte interesata de un rol in filmul Sin City 2, sustinand ca regizorul Frank Miller va veni cu o idee originala.

Jolie este un fan declarat al adaptarii regizate de Robert Rodriguez in 2004 dupa o serie de benzi desenate semnate Frank Miller, iar acesta, la randul sau, este nerabdator sa-i ofere actritei un rol in Sin City 2. Se pare ca Miller a scris un personaj din noul film special pentru Angelina Jolie si de abia asteapta ca aceasta sa rasfoiasca scenariul.

"Primul sin City mi s-a parut impresionant, dar nu stiu ce planuiesc cu al doilea pentru a veni cu ceva la fel de original. Sunt foarte curioasa. Cred ca Miller este un geniu", a afirmat Jolie. Si avand in vedere ca actrita si-a declarat deschis admiratia pentru desenatorul devenit regizor, Frank Miller, probabil ca nu va refuza oferta acestuia de a da viata unui personaj din Sin City 2.

Angelina Jolie va fi prezenta in cinematografele din Romania cu un nou film de actiune , Wanted, care va avea premiera vineri, 27 iunie.

Trailer Wanted


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea