Showbiz

#angelina jolie #cleopatra #regina

Angelina Jolie va fi Cleopatra, regina Egiptului

Printre atatea sequel-uri si prequel -uri, mai apar si filme istorice. Cel mai nou proiect pe care il vizeaza producatorii de la Hollywood o are in prim plan pe Angelina Jolie in chip de Cleopatra , scrie Empire Online.

Dupa faimosul film cu Elizabeth Taylor din 1963 care a golit la vremea respectiva buzunarele celor de la 20th Century Fox , recent Steven Soderbergh a visat pentru o vreme la un remake musical cu Catherine Zeta-Jones si Hugh Jackman in rolurile principale. Proiectul a ramas insa pe masa producatorilor, Soderbergh fiind oricum ocupat cu zeci de alte filme.

Mai nou, producatorul Scott Rudin a inceput sa dezvolte un alt script in jurul Cleopatrei, alaturi de Angelina Jolie. Scriitoarea Stacy Schiff a declarat pentru USA Today ca Rudin avanseaza cu ecranizarea cartii scrise de ea, Cleopatra: A Life, ale carui drepturi au fost achizitionate de acesta in 2006.

Scott Rudin a confirmat si el proiectul, dar si faptul ca Angelina Jolie o va intruchipa pe faimoasa regina a Egiptului, Cleopatra, si va fi si unul din producatorii filmului. Ramane insa de vazut daca noul film cu si despre Cleopatra va ajunge si in etapa de productie propriu-zisa, avand in vedere ca Jolie este cea mai solicitata actrita si are o lista lunga de filme inaintea acestui proiect.

Sa speram ca producatorii nu vor avea ideea “geniala” de a-l distribui pe Brad Pitt in rolul lui Marc Antoniu…

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea