Showbiz

#elizabeth taylor #angelina jolie #catherine-zeta jones

Angelina Jolie si Catherine Zeta-Jones se bat pentru Elizabeth Taylor

Scenaristii americani se grabesc sa-i dedice un film biografic lui Elizabeth Taylor , celebra actrita cu ochii violet si opt mariaje la activ.

Si cum numai o diva poate juca rolul unei alte dive, primele actrite ale caror nume sunt vehiculate pana acum pentru acest proiect sunt Angelina Jolie si Catherine Zeta-Jones, anunta aceshowbiz.com.

Jolie si Zeta-Jones sunt favorite in ochii producatorilor pentru a o interpreta pe legendara Elizabeth Taylor intr-un film biografic . Potrivit unor surse din industrie, cele doua castigatoare ale premiului Oscar au intrat deja in negocieri pentru acest nou film, bazat pe cartea Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton , and the Marriage of the Century scrisa de Sam Kashner si Nancy Schoenberger.

Pentru rolul lui Richard Burton, actorii spre care se indreapta atentia producatorilor sunt Russell Crowe, Clive Owen si Colin Farrell. Mike Nichols ar putea semna regia filmului.

Mi se pare mie sau niciunul dintre actorii propusi nu se potriveste cu celebrele personaje pe care ar trebui sa le interpreteze? Oare ce ii face pe producatori sa se gandeasca la Angelina Jolie atunci cand spun Elizabeth Taylor?

Nu ca Jolie nu ar fi destul de talentata, dar buzele alea o cam dau de gol. Voi ce parere aveti?

 

Credit foto : wenn.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea