Showbiz

#adoptie #probleme #copii #angelina jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt nu isi mai pot controla copiii

Angelina Jolie si Brad Pitt trec printr-o perioada mai dificila: nu isi mai pot controla copiii, informeaza showbizspy.com.

Cei sase copii ai cuplului format din Angelina Jolie si Brad Pitt au devenit de necontrolat. Nu mai asculta de nimeni si fac numai ce vor ei.

"In jurul orei 11 este o adevarata nebunie. Peste tot sunt aruncate bucati de mancare sau ciocolata. Toti copiii vor sa doarma in patul Angelinei si al lui Brad si poarta numai ce vor ei. Cateodata copiii adorm imbracati in hainele de peste zi, iar Zahara obisnuieste sa isi puna rochia de zana pe ea. Maddox si Pax fac si ei alte prostii. Au tot felul de jucarii, au chiar si niste pusti cu vopsea, pe care o imprastie pe toti peretii casei. Maddox a vrut sa ii faca lui Viviene gaurile pentru cercei . Pana la urma a intervenit Angelina care l-a calmat", a declarat o sursa.

"Brad este insa un pic mai dur cu copiii. Nu ii lasa sa faca toate prostiile si ii pedepseste cateodata. Angelina ii scapa mereu de sub control si spune ca vrea sa le ofere o educatie mai libera", a mai declarat sursa.

In ultima vreme au aparut informatii potrivit carora Angelina si Brad planuiesc sa mai aiba inca doi copii: unul biologic si unul adoptat.

Urmareste trailerul filmului Wanted, cu Angelina Jolie:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea