Showbiz

#adoptie #copii #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt isi tin copiii in pivnita

Cel putin asa se amuza actrita de comedie pe seama cuplului format din Brad Pitt si Angelina Jolie. Aceasta  a declarat ca cei doi isi tin copii adoptati in , relateaza entertainmentwise.com.

Joan Rivers a declarat ca Angelina isi tine in pivnita cei trei copii adoptati si ii pune sa faca haine. Afirmatiile actritei au fost facute la un post de televiziune din Statele Unite. Rivers sustine ca in trecut a fost o apropiata a cuplului.

"Ii iubesc pentru ca ei continua sa adopte copii. La premiile Oscar au stat in primul rand. Brad si Angelina sperau sa ia acasa si unul dintre copiii din Slumdog Millionaire . Pe toti copiii astia adoptati, Angelina ii baga in pivnita si ii pune sa faca haine. Este o tipa desteapta, nu are numai buze si ochi frumosi", a declarat actrita.

Este a doua oara cand actrita Joan Rivers o ataca pe Angelina Jolie in direct, la un post TV . Anul trecut, ea a declarat ca Angelina este "proasta". "Este o femeie atragatoare, insa nu-i sclipeste mintea", a mai adaugat ea.

Urmareste trailerul filmului Changeling, cu Angelina Jolie in rolul principal:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea