Showbiz

#gemeni #copii #familia #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt isi doresc mai multi urmasi

Angelina Jolie a aratat radiant la premiera recentului sau film, Changeling , si a reusit sa convinga ca lucrurile merg foarte bine in familia Jolie-Pitt, informeaza FemaleFirst. Si pentru a face dovada unei vieti fericite, vedeta a tinut sa declare ca isi doreste inca un copil, desi recunoaste ca abia are timp de toti cei sase.

„Eu si Brad suntem epuizati avand grija de copii, dar ne mai dorim altii”, a spus actrita. Desi actrita si iubitul sau, Brad Pitt, doresc in continuare sa-si extinda familia, cei doi se plang ca nu mai au parte de momente de intimitate din cauza copiilor.

„Chiar daca incuiem usa, micutii vin si bat. Eu si iubitul meu incercam sa facem baie impreuna la sfarsitul noptii, cand mai si vorbim, dar copiii aud apa si vor sa intre in cada. Dar e amuzant si minunat sa ai sase urmasi . Cand ai trecut de trei sau de patru e o nebunie totala”, a marturisit Angelina Jolie.

Actrita a marcat nasterea celor doi gemeni, Leon Knox si Vivienne Marcheline printr-un nou tatuaj pe brat, care contine coordonatele geografice ale locului de nastere al micutilor. Jolie mai are cinci astfel de tatuaje care marcheaza nasterea sau adoptia copiilor sai. Angelina este nerabdatoare sa devina din nou mama, asa ca numarul tatuajelor va creste probabil in viitorul apropiat.

Urmareste trailerul filmului Changeling, cea mai recenta pelicula in care joaca Angelina Jolie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea