Showbiz

#angelina jolie #gravitatia #alfonso cuaron #gravity

Angelina Jolie sfideaza Gravitatia

Angelina Jolie a refuzat din nou oferta de a fi protagonista SF-ului Gravity al lui Alfonso Cuaron , ceea ce pune in pericol chiar existenta proiectului, anunta Deadline Hollywood.

In ciuda unui salariu mai mult decat generos, Jolie a refuzat pentru a doua oara sa apara in filmul Gravity, iar producatorii intampina dificultati in a gasi o actrita capabila sa duc pe umeri o intreaga productie si sa atraga, in acelasi timp, audienta.

Actrita in varsta de 35 de ani a purtat chiar discutii cu regizorul Alfonso Cuaron pe cand proiectul se afla la cei de la Universal Pictures . Acum acesta se afla pe masa celor de la Warner Bros, insa nu sanse sa intre in productie prea curand.

Pentru Gravity au dat probe o serie de actrite importante, printre care se numara Sandra Bullock, Natalie Portman, Naomi Watts, Scarlett Johansson si Blake Lively. Dar producatorii considera ca niciuna din ele nu are forta necesara sa duca un film care are practic un singur actor principal si un buget de 80 de milioane de dolari.

Robert Downey Jr. este cel de-al 2-lea nume din distributie, dar rolul sau este prea mic pentru a face din Gravity o atractie pentru public.

Gravity are un scenariu scris de regizorul Alfonso Cuaron impreuna cu fiul sau Jonas si spune povestea unei femei astronaut care incearca sa revina acasa la copilul ei dupa ce misiunea ei in spatiu esueaza si toti membrii echipajului sunt ucisi in urma exploziei unui satelit.

Filmarile sunt programate sa inceapa in 2011, dupa ce Downey Jr. va incheia filmarile la Sherlock Holmes 2 . Angelina Jolie va incepe in aceasta toamna filmarile la o productie despre razboiul din Bosnia, debutand astfel ca regizoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea