Showbiz

#sfatuita #insarcinata #angelina jolie #brad pitt

Angelina Jolie - sfatuita sa nu mai ramana insarcinata

Se pare ca nu totul este roz in paradisul Jolie-Pitt. In urma cu cateva zile, Angelina Jolie a fost sfatuita sa nu mai ramana gravida, deoarece o noua sarcina i-ar putea cauza probleme grave de sanatate, anunta aceshowbiz.com

Actrita, in varsta de 33 de ani, are trei copii biologici (Shiloh - 2 ani si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline - 6 luni) cu Brad Pitt si trei copii adoptati (Maddox - 7 ani, Pax - 5 ani si Zahara - 3 ani).

"A nascut de trei ori prin cezariana si de fiecare data interventia a fost facuta de urgenta. A fost sfatuita de doctori sa nu mai ramana insarcinata cel putin un an dupa ultima nastere, dar ar fi mult mai bine pentru sanatatea ei daca nu ar mai face deloc copii”, a declarat o sursa din apropierea cuplului pentru revista americana OK!

Recent, Angelina Jolie si Brad Pitt si-au anuntat intentia de a mai adopta un copil dupa ce gemenii Knox si Vivienne vor implini sase luni.

Brad adora sa schimbe scutece

De cand este tatal a sase copii, Brad Pitt a facut o pasiune neobisnuita pentru schimbatul scutecelor, informeaza FemaleFirst.

Vedeta din The Curious Case of Benjamin Button spune ca este foarte indemanatic atunci cand are de-a face cu scutecele murdare ale gemenilor Knox Leon si Vivienne Marcheline, nascuti in iulie 2008.

"Ma pricep foarte bine la schimbatul scutecelor. Secretul este sa te misti repede, pentru ca altfel micutii fac pe tine. Eu sunt rapid, dar am exersat mult”, a glumit Pitt.

Urmareste trailerul filmului Changeling cu Angelina Jolie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea