Showbiz

#angelina jolie #singura #brad pitt

Angelina Jolie se simte singura: "Brad este singurul meu prieten"

E cea mai faimoasa actrita de la Hollywood, sta la bratul unuia dintre cei mai ravniti barbati din lume, are o familie mare si fericita, o cariera spectaculoasa si multe milioane in cont, insa Angelina Jolie se simte singura.

Vedeta s-a plans in timpul unui interviu CNN, acordat cu ocazia vizitei sale de doua zile in Pakistan , ca nu are prieteni. Intrebata de reporter cum face fata stresului emotional cu care se confrunta o vedeta, Jolie a marturisit ca singurul prieten cu care poate vorbi despre orice este partenerul ei de viata, Brad Pitt.

“Vorbesc cu familia mea. Vorbesc cu Brad. Vrea sa stie cat mai multe lucruri despre misiunile umanitare si calatoriile in care merg”, a spus Angelina.

“Dar nu stiu, nu am prea multi prieteni cu care sa vorbesc. Brad este singurul prieten caruia ii pot spune orice”, a mai explicat Jolie inainte de a povesti cum ii face pe copii sa inteleaga de ce mama lor pleaca tot timpul in calatorii in jurul lumii.

“Le spun copiilor mei de ce plec, le explic de ce imi iau lanterne si mancare cu mine. Uneori ma ajuta sa fac bagajele. Lucrurile astea ii ajuta sa fie oameni mai buni si sa inteleaga putin cum functioneaza lumea”, a adaugat actrita in varsta de 35 de ani.

Angelina Jolie, in calitate de ambasador al bunavointei din partea UN, s-a aflat la inceputul acestei saptamani in Pakistan pentru a atrage atentia lumii si a autoritatilor competente asupra situatiei dezastruoase in care se afla victimele inundatiilor care au lovit recent tara.

“Sunt foarte impresionata de situatia lor si sper ca voi putea sa-i ajut atragand atentia lumii asupra milioanelor de oameni care au nevoie de ajutor in Pakistan. Nu este doar o criza umanitara , este o catastrofa economica si sociala”, a mai spus Jolie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea