Showbiz

#afurisita #vrajitoare #angelina jolie

Angelina Jolie - o "vrajitoare afurisita"?

Angelina Jolie negociaza cu o echipa de producatori americani un rol pentru care este, fara indoiala, mai mult decat calificata. Actrita ar putea fi vrajitoarea cea rea din noul  film The Wizard of Oz , scrie showbizspy.com.

Dupa succesul pe care l-a avut remake-ul lui Alice in Wonderland in regia lui Tim Burton, producatorii de film americani sunt nerabdatori sa transforme si The Wizard of Oz intr-un film de actiune similar. Si, se pare, pentru rolul Vrajitoarei rele (The Wicked Witch of the West) favorita este Angelina Jolie.

“Angelina ar fi perfecta in rolul Vrajitoarei rele. Nu numai ca este cel mai mare star de cinema din lume, dar este si o foarte buna actrita si nu se teme sa joace un personaj negativ ”, a spus un castigator al premiul Oscar implicat in productia remake-ului The Wizard of Oz pentru site-ul PopEater.

Saptamana trecuta au circulat pe Internet zvonuri cum ca Angelina Jolie ar suferi de o boala “misterioasa” si se afla sub tratament. “Cred ca este bolnava. Oboseste foarte repede si are stari emotionale conflictuale”, a spus o sursa din anturajul vedetei.

Angelina Jolie s-a mai confruntat cu stari depresive si in trecut, dupa ce i-a nascut pe Shiloh Nouvel in 2006 si pe gemenii Knox si Vivienne in 2008. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea