Showbiz

#angelina jolie #vizita #afganistan #repatriati

Angelina Jolie isi lasa familia pentru o vizita in Afganistan

Angelina Jolie si-a lasat familia pentru trei zile pentru a face o noua vizita in in calitate de Ambasador al Bunavointei al Natiunilor Unite. In acest timp, actrita a vizitat taberele de , incercand sa traga astfel un semnal de alarma cu privire la situatia repatriatilor in pragul iernii.

Jolie a vizitat zona de est a provinciei Nangharhar unde traiesc aproximativ 20% dintre afganii intorsi in tara dupa conflictul din regiune. Acestia locuiesc in condintii improprii, in corturi si adaposturi improvizate intr-o zona desertica, iar copiii nu beneficiaza de niciun fel de educatie.

Vizita Angelinei Jolie in Afganistan precede conferinta internationala pe problemele refugiatilor din aceasta tara care se va desfasura in decembrie anul acesta la Kabul.

Actrita este cunoscuta pentru numeroasele acte de caritate , pentru misiunile din diferite parti ale lumii si pentru faptul ca adopta copii din tari defavorizate. Trei dintre cei sase copii ai cuplului Jolie-Pitt sunt adoptati din tari precum Cambogia, Vietnam sau Etiopia .

Urmareste un material video cu vizita Angelinei Jolie in Afganistan. 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea