Showbiz

#angelina jolie #brad pitt #cutite #curs #controlul furiei

Angelina Jolie isi descarca furia aruncand cutite

Brad Pitt i-a facut un cadou neobisnuit frumoasei sale partenere: un curs pentru controlul furiei , astfel incat Angelina sa nu mai arunce cu cutite in el atunci cand este nervoasa, informeaza FemaleFirst.

Se pare ca actorul este ingrozit de faptul ca acest hobby ciudat al Angelinei va scapa de sub control , asa ca i-a facut cadou un curs unde diva poate invata cum sa-si tempereze furia.

"Angelina are un temperament vulcanic si este binecunoscut faptul ca isi descarca nervii aruncand cutite. A invatat sa faca acest lucru in timpul filmarilor pentru filmul Tomb Raider. Are experienta in aruncarea cutitelor si practica acest “sport” ca hobby si ca mod de relaxare ”, a spus o sursa apropiata cuplului Brangelina pentru revista americana National Enquirer .

Totusi Brad Pitt se teme pentru integritatea sa corporala. "Brad este ingrijorat ca Angelina il va lovi intr-o zi cu un cutit si-l va rani sau mai rau. Glumeste tot timpul spunand ca are nevoie de vesta de protectie in preajma ei. De aceea i-a platit acest curs de control al furiei. Este o noua tehnica de relaxare bazata pe respiratie, meditatie si Tai Chi ”, a adaugat sursa citata.

Sa fi ajuns oare Angelina Jolie la capatul rabdarii cu cei sase copii? Sau a revenit la obiceiurile din timpul tumultosului mariaj cu Billy Bob Thornton?

Urmareste trailerul filmului Mr.& Mrs. Smith cu Angelina Jolie si Brad Pitt

 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea