Showbiz

#zvonuri #din nou #insarcinata #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie - insarcinata din nou?

Mai surprinde pe cineva vestea ca Angelina Jolie este din nou insarcinata? Probabil ca stirea surprinde in aceeasi masura in care surprinde si faptul ca in fiecare an de Halloween se lanseaza un nou film din seria Saw. Revista americana In Touch sustine ca Angelina este deja gravida in luna a treia.

Cum era de asteptat si cum s-a intamplat si in cazul gemenilor Vivienne si Knox nascuti in luna iulie anul acesta, cuplul Brangelina a negat zvonurile sarcinii. Reprezentantul actritei a negat si el zvonurile aparute in presa americana, asa ca numai timpul va arata daca zvonurile au fost adevarate.

Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna 3 copii adoptati (Maddox, Zahara si Pax) si 3 copii biologici (Shiloh si gemenii Vivienne si Knox ), iar recent actrita a declarat ca se gandesc sa demareze procedurile de adoptie al unui al saptelea copil. "Orice este posibil. Suntem deschisi catre orice, iubim copiii si ne simtim de minune cu ei", a declarat Jolie saptamana trecuta la lansarea DVD-ului Kung Fu Panda .

"Este un mare haos in casa noastra, dar ne distram de minune. Cu siguranta o sa mai facem copii", a mai adaugat Angelina.

Despre partenerul ei, Brad Pitt, Angelina nu are decat cuvinte de lauda: "Este cel mai tare tatic si ne distram impreuna, iar atunci cand se ingreuneaza situatia, ne uitam unul la celalat si radem. Apreciem foarte mult micutii si ne bucuram de fiecare moment petrecut cu ei", a completat actrita in varsta de 33 de ani.

Urmareste trailerul filmului de animatie Kung-Fu Panda.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea